Point of Care

Laboratorijska diagnostika ob bolniku – diagnostika »Point of Care« – je oznaka za analize, ki jih je mogoče izvajati neposredno v praksi lečečega zdravnika ali v bolnišnici na oddelku neposredno ob bolniku, tj. ob bolniku, pri bolniku, z bolnikom.
V posameznih primerih je diagnostika mogoča tudi v lekarnah ali doma s strani samega bolnika. Pomembna ključna lastnost diagnostike ob bolniku je takojšnja razpoložljivost rezultatov v laboratorijski kakovosti – ko šteje vsaka minuta.

Rešitve po meri strank – na celi črti

Zaposleni v naših laboratorijih se ponašajo z znanjem in izkušnjami na področju diagnostike ob bolniku ter razumejo vaše zahteve. Pri optimizaciji vašega laboratorija za diagnostiko ob bolniku vam lahko učinkovito pomagamo, da boste lahko svojim bolnikom zagotovili visokokakovostno diagnostiko.

Smo zastopniki več proizvajalcev diagnostičnih sistemov, ki spadajo med vodilne na svetu. Na podlagi navedenega ponujamo edinstven izbor modularnih rešitev, s katerimi bomo sestavili optimalno rešitev za vas. Seveda za posamezne parametre ponujamo različne alternativne možnosti.