Predstavitev

Za zdravstvene ustanove, zdravniške ordinacije, zasebne laboratorije, raziskovalne dejavnosti in industrijske obrate, pa tudi za zasebnike predstavljamo aktivnega in zanesljivega partnerja.

Kdo smo mi.
Smo napredno in v zadovoljstvo strank usmerjeno storitveno podjetje, ki deluje na področjih zdravstvene diagnostike, življenjskih znanosti in programskih rešitev za področje zdravstva. V sodelovanju s priznanimi mednarodnimi dobavitelji zagotavljamo prodajo inovativnih sistemov klinikam, zdravnikom in raziskovalnim podjetjem. Osredotočamo se na zagotavljanje celovitih in v prihodnost usmerjenih storitev, ki bodo osnova za dolgoletno poslovno sodelovanje.                 

Obrat.

Naše podjetje zaposluje 242 ljudi in ima sedeže v Švici, Nemčiji, Avstriji, na Češkem, v Sloveniji, Belgiji, na Nizozemskem, v Luksemburgu in na Hrvaškem. Axon Biotech GmbH, proizvodno podjetje za mikrobiologijo in biološke transportne sisteme s sedežem v nemškem mestu Hengersberg, od leta 2011 spada med naša hčerinska podjetja.                 

Poslanstvo.
Vse kar počnemo izvira iz prepričanja. Čutimo, da svoje dejavnosti izvajamo kot svoje poslanstvo – čutimo se zavezane k temu, da prispevamo k zdravju in dobremu počutju ljudi. Ravno zato ponujamo še veliko več kot zgolj izdelke priznanih in mednarodnih dobaviteljev. Svojim strankam zagotavljamo osebno svetovanje, profesionalne storitve in individualne rešitve.

Povezanost. 
Poleg kakovostih meritev vse močneje stavimo na učinkovito povezanost. Z lastno programsko opremo AchillesTM, ki smo jo razvili za svoje stranke, izboljšujemo zdravstvene postopke, varnost bolnikov in učinkovitost zdravstvenega sistema. AchillesTM je programska oprema za hitro in zanesljivo delo zdravstvenih ustanov.                 

Naša zaobljuba.
Individualna oskrba, obsežne storitve in rešitve po meri strank so storitve, za katere živimo. Naši vsestranski poslovni modeli z rešitvami za financiranje po meri strank dokazujejo naše trajnostno razumevanje partnerskega sodelovanja, zaradi njih pa smo med najmočnejšimi storitvenimi organizacijami v evropskem prostoru. Zagotavljamo vam bogate gospodarske koristi. Naše svetovanje je poglobljeno, naše načrtovanje obsežno, naša izvedba pa strokovna.                                       

Pregled naših storitev:                 

  • Individualne rešitve za stranke                   
  • Edinstvena ponudba izdelkov z možnostjo dinamične modularne zgradbe                   
  • Integrirana sistemska rešitev, vključno z informacijsko tehnologijo                   
  • Obsežne storitve in podpora                   
  • Dodelani koncepti za diagnostiko ob bolniku                   
  • Učinkovita izobraževanja in usposabljanja