Point of Care

Takojšnja laboratorijska diagnostika ob bolniku – diagnostika »Point of Care« – predstavlja laboratorijske medicinske preiskave, ki potekajo kot enkratne vzorčne meritve v neposredni bližini bolnika s hitro diagnostiko in ukrepi za izvedbo terapije, ki jih določi zdravnik. Ti pogoji so izpolnjeni v zdravniških ordinacijah, centrih ambulantne medicinske oskrbe, ležalnih oddelkih klinik in posebnih funkcionalnih področjih, kot na primer nujni sprejem, operacijska soba, porodna soba, endoskopska soba in intervencijska radiologija.

Za to pripravljene merilne sisteme bi bilo treba znati upravljati brez temeljite medinsko-tehnične izobrazbe. Razvoj za uporabo enostavnih naprav je predvsem na ambulantnem področju pri kroničnih boleznih in zdravilih za kronične bolezni vodil do novih možnosti na področju nege na domu (»Home Care«), področju bolnikove samokontrole.

Rešitve po meri strank – na celi črti

Zaposleni v naših laboratorijih se ponašajo z znanjem in izkušnjami na področju diagnostike ob bolniku ter razumejo vaše zahteve. Pri optimizaciji vašega laboratorija za diagnostiko ob bolniku vam lahko učinkovito pomagamo, da boste lahko svojim bolnikom zagotovili visokokakovostno diagnostiko.

Smo zastopniki več proizvajalcev diagnostičnih sistemov, ki spadajo med vodilne na svetu. Na podlagi navedenega ponujamo edinstven izbor modularnih rešitev, s katerimi bomo sestavili optimalno rešitev za vas. Seveda za posamezne parametre ponujamo različne alternativne možnosti.